Om os

Din aut. el-installatør i Helsingør og resten af Nordsjælland

Aut. el-installatør med fokus på kvalitet

Hvis du skal bruge en el-installatør til modernisering, reparation eller nybyggeri, er vi din næste samarbejdspartner. Vi har i mange år stået for el-installationer af høj kvalitet til private og erhverv i hele Nordsjælland fra vores base i Helsingør.

Vi kan varetage alle former el-installatørarbejde for arbejde og privat:

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • Medlem af Tekniq

    Som medlem af teknik er alt vores elektrikerarbejde forsikret. Det giver tryghed for dig som kunde. Som autoriserede el-installatører holder vi vores viden aktuel med løbende videreuddannelse.

  • Høj tilfredshed

    Vi samler på glade og tilfredse kunder! Dette sikrer vi ved at prioritere høj service og ved altid at overholde aftalte kvalitet og tid.

  • Stor erfaring

    Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering.

Stor erfaring og ekspertise

Siden 1969 har FLYES EL-SERVICE A/S udført elarbejde i alle afskygninger for alle typer af kunder i hele Nordsjælland.

Vores store ekspertise kommer dig til gode som kunde. Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering. Det er altid en god idé at tage en aut. el-installatør med på råd før bygge- og renoveringsprojekter påbegyndes.

Garanti på elarbejde

Vi er medlem af Tekniq – Installatørernes Organisation, hvilket giver dig tryghed som kunde. Som det første betyder det, at vi er autoriseret og løbende bliver videreuddannet med den nyeste viden inden for feltet. Som det andet betyder det, at vi er medlem af Tekniq Garanti. Med denne garanti er vores arbejde forsikret, skulle der være problemer.

Høj tilfredshed blandt tidligere kunder

Vores kunder er glade for vores arbejde og service. Vi har fået mange gode anmeldelser på Håndværker.dk . Vi har således fået en gennemsnitsbedømmelse på 4,9 ud af 5 mulige.