Belysning for private og erhverv

Spar penge med energieffektiv og intelligent belysning

Nye belysningsanlæg kan spare din virksomhed for mange penge

Der er mange penge at spare på dit elforbrug alene på lyset. Dette gælder især virksomheder, som har opsat mange armaturer af den gamle generation, hvor spolen i armaturet ikke er af en type HF-spole.

Vælger du at skifte dine armaturer ud med nye tidssvarende med HF-spole, vil du i løbet af ganske få år kunne afskrive denne investering i besparelse på el-forbruget.

Ønsker du en endnu større besparelse kan vi med fordele implementere både dagslysstyring, hvor lysniveauet i armaturer reguleres i forhold til lysindfald fra vinduer, og installering af bevægelsesføler, som forhindrer lys i rum, hvor der alligevel ikke er brug for dette.

Hos FLYES EL-SERVICE A/S installerer og regulerer vi intelligent belysning af flere anerkendte leverandører, og vi går langt for at tilpasse en løsning, der passer til jeres ønsker og behov. Du kan læse mere om intelligente installationer til boliger her.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • Medlem af Tekniq

    Som medlem af teknik er alt vores elektrikerarbejde forsikret. Det giver tryghed for dig som kunde. Som autoriserede el-installatører holder vi vores viden aktuel med løbende videreuddannelse.

  • Høj tilfredshed

    Vi samler på glade og tilfredse kunder! Dette sikrer vi ved at prioritere høj service og ved altid at overholde aftalte kvalitet og tid.

  • Stor erfaring

    Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering.