Elektriker Fredensborg

Få hjælp til enhver el-opgave af din lokale elektriker i Fredensborg

Din ekspert i sikre el-installationer

FLYES EL-SERVICE A/S er din lokale elektriker i Fredensborg siden 1969, som tilbyder en bred vifte af el-tjenester til private og erhvervskunder. Med vores store faglige ekspertise, mange års erfaring i branchen, og vores fokus på sikkerhed, kvalitet og fleksibilitet, er vi det oplagte valg, når du har brug for en elektriker i Fredensborg.

Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og systemer inden for energibesparende løsninger og energioptimering og tilbyder et pålideligt samarbejde, så du altid får den bedste løsning.

Kvalitet og fleksibilitet hos din elektriker i Fredensborg

Vores dygtige og erfarne elektrikere i Fredensborg er specialister i alt fra el-eftersyn til boliginstallationer og udskiftning af eltavle og meget mere. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og fleksible løsninger, der er tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Vores autoriserede elektrikere leverer altid et højt serviceniveau og sørger altid for at lytte til dine behov og ønsker, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

  • Medlem af Tekniq

    Som medlem af teknik er alt vores elektrikerarbejde forsikret. Det giver tryghed for dig som kunde. Som autoriserede el-installatører holder vi vores viden aktuel med løbende videreuddannelse.

  • Høj tilfredshed

    Vi samler på glade og tilfredse kunder! Dette sikrer vi ved at prioritere høj service og ved altid at overholde aftalte kvalitet og tid.

  • Stor erfaring

    Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering.

Sikkert og pålideligt samarbejde

Sikkerhed er en topprioritet hos din elektriker i Fredensborg, og derfor anvender vi kun de nyeste teknologier og systemer inden for energibesparende løsninger og energioptimering. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Vores omhyggelige rådgivning sikrer, at du får den optimale løsning for netop din situation, så du kan føle dig tryg og sikker.

Få en pålidelig og kvalitetsbevidst elektriker i Fredensborg

Kontakt os i dag på telefon 49 22 24 01 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine el-opgaver og sikre, at du får den bedste service og ekspertise. Lad os hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov.