Bygning af hovedtavler
og styretavler for erhverv

Produktion og levering af eltavler af høj kvalitet

Styretavler – Tavleproduktion med fokus på kvalitet

FLYES EL-SERVICE A/S opbygger alle former for styretavler efter kundens specifikationer og ønsker, så vi sikrer os, at kundens egentlige behov bliver opfyldt.

Styretavleproduktion omfatter alt lige fra serieproducerede maskinstyringer til komplekse procestavler. Tavlerne leveres altid i typetestede modul-systemer, der opfylder gældende nationale, europæiske og internationale normer og standarder.

Slutkontrol og funktionstest

Styretavlerne projekteres og opbygges efter gældende normer og regulativer, og alle styretavler gennemgår slutkontrol og funktionstest, inden de forlader tavleværkstedet. Tavlerne leveres med fyldig dokumentation og under idriftsættelse kan vi være behjælpelig med en eventuel indregulering/indkøring.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

 • Medlem af Tekniq

  Som medlem af teknik er alt vores elektrikerarbejde forsikret. Det giver tryghed for dig som kunde. Som autoriserede el-installatører holder vi vores viden aktuel med løbende videreuddannelse.

 • Høj tilfredshed

  Vi samler på glade og tilfredse kunder! Dette sikrer vi ved at prioritere høj service og ved altid at overholde aftalte kvalitet og tid.

 • Stor erfaring

  Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering.

Vi leverer tavler til bl.a. følgende kundegrupper

 • Spildvands- og renseanlæg
 • Pumpeindustrien
 • Byggeindustrien

Opbygning af hovedtavler efter dine behov

Vi opbygger selv alle vores hovedtavler fra bunden.

Det giver os de bedste muligheder for at opfylde de specifikke ønsker du har.

Udover at være tavlefabrikant i Elsteel, Løgstrup og Tabula, har vi også stor erfaring i alle andre gængse tavlesystemet, og implementerer selvfølgelig kundens foretrukninge tavlesystem-/fabrikat med ønskede komponentvalg efter gældende normer og standarder.

Kontakt os på telefon for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med opbygning og montering af styretavler og hovedtavler.