Få et lovpligtigt el-eftersyn i Helsingør og omegn

Vi udfører det lovpligtige el-eftersyn i forbindelse med bolighandel

Få grundigt og professionelt el-eftersyn

FLYES EL-SERVICE A/S udfører el-eftersyn i Helsingør, Hørsholm og omegn.

El-eftersynet blev i 2012 lovpligtigt i forbindelse med bolighandler, hvor ejerskifteforsinkring skal tegnes. Dette skal ikke forveksles med det frivillige el-tjek, der ikke har nogen reel betydning ved bolighandel.

Ved et el-eftersyn udarbejdes el-installationsrapporten, der dokumenterer:

 • El-installationernes tilstand
 • Lovligheden af installationerne

Din autoriserede el-installatør i Helsingør og resten af Nordsjælland

Vi er en traditionsrig virksomhed med mange års erfaring i at sikkerhedsgodkende og reparerer el-installationer for private og erhverv.

Hvis dine el-installationer ikke kan godkendes ved et el-eftersyn kan vi til en god pris og på kort tid, bringe dine el-installationer i orden, så sikkerhed og komfort kommer i højsædet.

Vi moderniserer jævnligt el-installationer for private og erhverv med forhøjet sikkerhed, tryghed og nedbringning af el-forbrug til følge.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

 • Medlem af Tekniq

  Som medlem af teknik er alt vores elektrikerarbejde forsikret. Det giver tryghed for dig som kunde. Som autoriserede el-installatører holder vi vores viden aktuel med løbende videreuddannelse.

 • Høj tilfredshed

  Vi samler på glade og tilfredse kunder! Dette sikrer vi ved at prioritere høj service og ved altid at overholde aftalte kvalitet og tid.

 • Stor erfaring

  Vi ved, hvilke løsninger der holder og hvordan problemstillinger bedst takles. På baggrund af vores erfaring, kan vi rådgive dig før du går i gang med et nybyggeri eller renovering.