Bygning af hovedtavler/styretavler for erhverv

Produktion og levering af eltavler af høj kvalitet

✓ Sikkerhed

Kvalitet

Fleksibilitet

Styretavler - Tavleproduktion med fokus på kvalitet

FLYES EL-SERVICE A/S opbygger alle former for styretavler efter kundens specifikationer og ønsker, så vi sikrer os, at kundens egentlige behov bliver opfyldt.

Styretavleproduktion omfatter alt lige fra serieproducerede maskinstyringer til komplekse procestavler. Tavlerne leveres altid i typetestede modul-systemer, der opfylder gældende nationale, europæiske og internationale normer og standarder.

Slutkontrol og funktionstest

Styretavlerne projekteres og opbygges efter gældende normer og regulativer, og alle styretavler gennemgår slutkontrol og funktionstest, inden de forlader tavleværkstedet. Tavlerne leveres med fyldig dokumentation og under idriftsættelse kan vi være behjælpelig med en eventuel indregulering/indkøring.

Vi leverer tavler til bl.a. følgende kundegrupper:

  • Spildvands- og renseanlæg
  • Pumpeindustrien
  • Byggeindustrien

Opbygning af hovedtavler efter dine behov

Vi opbygger selv alle vores hovedtavler fra bunden.

Det giver os de bedste muligheder for at opfylde de specifikke ønsker du har.

Udover at være tavlefabrikant i Elsteel, Løgstrup og Tabula, har vi også stor erfaring i alle andre gængse tavlesystemet, og implementerer selvfølgelig kundens foretrukninge tavlesystem-/fabrikat med ønskede komponentvalg efter gældende normer og standarder.

Kontakt os på 49 22 24 01 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med opbygning og montering af styretavler og hovedtavler.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt